• Utama
  • E-PERKHIDMATAN
  • Warga Awam
  • Polisi E-Penyertaan

Polisi E-Penyertaan

Portal rasmi Pejabat Daerah dan Tanah Kuala Kangsar  telah maju setapak lagi  untuk menyediakan dasar yang tepat untuk rakyat bagi menjelaskan peraturan-peraturan dan garis panduan penyertaan mereka di portal.
 

Pejabat Daerah dan Tanah Kuala Kangsar mengalu-alukan anda melayari portal kami. Kami bergantung kepada penyertaan dan sumbangan anda yang amat berharga untuk membangunkan program-program dan komunikasi dua hala.


Dalam usaha untuk menyediakan anda dengan maklumat terkini dan peluang untuk menyertai dalam proses pembangunan dan meningkatkan perkhidmatan kami,  portal rasmi Pejabat Daerah dan Tanah Kuala Kangsar menggunakan beberapa saluran untuk meningkatkan komunikasi dua hala iaitu melalui maklumbalas dan undian.  Selain portal ini, anda membolehkan berinteraksi dalam rangkaian media sosial melalui Facebook.


Oleh itu, Pejabat Daerah dan Tanah Kuala Kangsar mengalu-alukan semua perbincangan objektif dan konstruktif di laman web di samping memelihara hak penerbitan. Kami menggesa pelawat kami untuk mematuhi perkara-perkara yang berikut : 

1. Mengelak daripada membincangkan isu-isu politik. 
2. Gunakan bahasa yang sesuai. 
3. Penggunaan yang betul dalam bahasa Bahasa Inggeris atau Bahasa Malaysia

Sila pilih saluran komunikasi :


                                                         Facebook                                    Maklumbalas

Cetak   Emel

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.